четвртак, 11. јун 2020.


БИТКА
ЗА БАЊАЛУКУ
-РУСИ У БЕРЛИНУ
А ОНИ ЈОШ ПЛАНИРАЈУ
ИСКРЦАВАЊЕ У НОРМАНДИЈИ

Добро, то ће за Опозицију бити Испрцавање, ал нема везе.
Као и свуда, ни у Бањалуци не можеш побиједити ако немаш изграђену Странку, Организацију и Структуру.
Треба се сјетити свих протува, као и Великих Политичара, који су били Кандидати за Начелника Бањалуке, па попушили. Њих све повезује властити плитак ум и несвјесност о томе шта је Организација и да њено непостојање не нуди никакве шансе.
Избори за неки Град, коликигод био, увијек су нека врста Изолованих Избора. Зато се не могу узимати у обзир шири контексти и услови, као код Општих Избора.
Иванић је данас објелоданио да неће бити кандидат за Градоначелника Бањалуке.
Само је будала могла да мисли да хоће.
Ипак, све нам сузе, низ гузице бијеле, теку.
Иванић наводи да је на Општим Изборима, прије двије године Опозиција побиједила у Бањалуци.
Да је побиједила и у Републици Српској, Радојичић, сада, не би имао никакве шансе.
Што значи да Бањалучку Оганизацију СНСД треба очистити од Удбаша, Службаша, Манипуланата. За своје а не за СНСД-ово добро.
Општи избори у Бањалуци су покрадени и изманипулисани. Од стране СНСД-ове Организације.
У њу су се, давно инфилтрирали манипулативни спавајући елементи. Спавали су док се нису стекли услови око Давид Анархије. Која није доносила Гласове али је требала бити покриће за крађе и манипулације. О томе су знале Амбасаде и Београд.
СНСД се, на нивоу Републике, одржао захваљујући, искључиво, Организацији која обухвата сва Бирачка Мјеста. И која није иницирана Службашима, тако као Бањалучка.
Радојичић нема противкандидата. Опозиција нема никога ко може да буде озбиљан кандидат, и за много мању функцију у Бањалуци, од градоначелничке. Једино Бореновић, за чишћење црвеног снијега. Али, Чистоћа је приватизована.
СДС и ПДП немају никакве шансе да изграде Страначку Организацију у Бањалуци. Ни у наредних два мандата. А нико им неће, за сваких Избора креирати Давида, да би они, јалови, били Голијати. Службе које су им организовале Давида, осрамотиле су се. Њихове анализе су дефинитивно прекрижиле Иванића, Бореновића, Гацкоту, Шаровића, Тривићку, Станивуковића.
Прошли пут, осрамотиле су се Амбасаде, Службе и Београд.
Ових Избора, у Бањалуци ће се осрамотити само СДС и ПДП.
Видићемо, само, која Будала ће пристати да буде опозициони кандидат за Градоначелника.
Ну.
То Радојичића не треба да уљуљкава.
Како је Организација СНСД искориштена против СНСД, може да буде искориштена и против њега.
Он, Игор Радојичић, мора ту Организацију да узме уруке и усаврши. У СНСД то нема ко да уради, нити се било коме то ради. И да је осавремени и очисти. Да преузме одговорност за њу.
Јер. Неће владати два мандата.