понедељак, 17. јун 2019.


КОМЕ ОДГОВАРА
СТАТУС БЕРТОН
У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ

Брус Бертон, шеф Мисије Организације за Европску Безбједност и Сарадњу у БиХ, иначе Америчанин, изјавио је да највећем броју Лидера у БиХ одговара Status Quo.
Пошто се Мистер Бертон прави будала, могу и ја да му налијепим коју фанглу.
◘ ЗСУ, Западни Странци Усранци, створили су или одржавали, све ратне и послијератне Лидере у БиХ. Изузетно, некима нису могли ништа јер су иза себе имали Велику Политичку Странку и много гласова.
Status Quo одговара ЗСУ, управо због његовања, дресирања и кувања Лидера.
Status Quo одговара ЕУ и НАТО Пакту. ЕУ, јер се тако никако не могу испунити, ни почети, услови за улазак под сукњу Могеринке. НАТО, јер је најбоље да таква саката, неспособна и ометена у разовоју, БиХ, падне у крило НАТО Пакта. Као обична Територија.
Status Quo одговара Финансијерским Територијалистима, јер значи даље задуживање и зависност о ММФатализму.
Status Quo одговара Њемачкој Унији јер још увијек овдје има радноспособног становниптва које се може одвести на доживотну надницу у Дојчланд.
Status Quo погодује и уништавању Политичке Артикулације. То је видљиво код СДС и СДА. ХДЗ се једва опоравио. СНСД стагнира десет година. А велики потенцијали, Чавићева Партија и Лагумџијина Партија, скоро су пропале, ко да су Силајџићеве.
Status Quo погодује неријешеном Мостару и расклапаној Федерацији БиХ, чекајући урушавање Републике Српске.
Status Quo ће трајати, и подгријавати се, све док се не нађе начин да се, комбиновано, изнутра и свана, не уруши Република Српска.
Евом вам Quorac што ћете дочекати.