понедељак, 13. мај 2019.


ЗАШТО ЛИДЕРСКЕ
ПОЛИТИЧКЕ АНАЛФАБЕТЕ
МУСЛИМАНА У БиХ
ВОЛЕ ДА СЕ ИГРАЈУ РАТА

◘ Када никад Рата видјели нису. Као учесници. Увијек као Пришипетље.
◘ Када су само случајно искористили валове Распада Југославије, који је организован не због независних Словеније, Хрватске и Завнобихаре, већ ради уништења Срба и Србије.
◘ Када су изгубили Рат против Срба и Хрвата у коме су хтјели да их потчине или растјерају у Хрватску и Србију.
◘ Кад су у Дејтону добили само име Босна и Херцеговина, које им није при души. А и комунистичко – аустроугарско је.
◘ Када им је у Дејтону спашена част јер су тамо послати као дио муслиманско-хрватске Федерације, како би неко, номинално, имао да се припоји Републици Српској, јер нису смјели да је оставе као самосталну, готову и изграђену Државу, и тако сачини унију двије државе, БиХ, са само десет надлежности заједничких институција.
◘ Када су, путем Алије Изетбеговића, Оца Бакира и Нације, грлом у јагоде жртвовали Мир, да би несрећни муслимани, и Срби и Хрвати, страдали без икакве потребе.
◘ Када су се, у тој Жртви Мира, Рату против Срба, Хрвата и Бабе Абдића, једва спасили уз помоћ Хрватске, Муџахедина, Америке и Нато Пакта.
◘ Када Рат, као ни Унитарна Босна, која се промовише као циљ, али се именује као Држава, да се Власи не досјете, није циљ ни интерес муслимана у БиХ.
*
Невјероватно је колико су муслимански аналфабетски лидери способни да се индукују Додиковима јавним варалицама.
Њихови иступи поводом Резервног Састава Полиције Републике Српске и Трећег Република Српска Пука, као и ранији иступи Бакира Изетбеговића о хаубицама и другом оружју типа Злунетребало, показују сво одсуство елементарне политичке локације у времену и простору.
Кад је у питању оружана сила, војна и полицијска, оружје, овдашње и инострано, окружење, хрватско и србијско, мозаик Великих Сила, ништа није на страни Сарајева, муслиманског политичког вођства.
Умјесто да се упињу да свим силама сачувају један рачун ПДВ-а, Савјет Министара и Предсједништво БиХ, они пријете Српској и радикализују своју Јавност која не постоји.
Они се тиме чак ни не додворавају свом Бирачком Тијелу.
Јер га немају.
Све су то Џамијски Бирачи.
Дириговани.
Иначе, прави Бирач муслиманске политичке артикулације, никада не би гласао за Комшића.
Трипут на банану.
Република Српска треба да искористи ту низбрдицу и убрзање разлаза, којег ствара Сарајски Политички Круг.
Једнако убрзано и унапријед.