уторак, 5. фебруар 2019.


МУЛТИЕТНИЧНОСТ
И КОНСТИТУТИВНОСТ
ЈЕ САРАЈ БОРБА
ПРОТИВ ХРВАТА,
СРБЕ СУ ВЕЋ
ЕЛИМИНИСАЛИ

Извјештаји о избору делегата за Дом Народа Федерације БиХ, по кантонима и жупанијама, личе на временску прогнозу.
Мјестимично Срби.
Прецизно се извјештава ко је од Хрвата изабран и из које је Странке.
Видио сам да је, данас, чини ми се, искочила и једна Српкиња из СДП.
То са сталним недостатком Срба, понижавајуће је за Србе.
А и оне које пронађу, или их претворе, не представљају Србе Федерације. Представљају црклог Лагмџију. И служе за бошњачку премоћ над Хрватима.
Коликогод се ко упињао да пласира ту непостојећу Конститутивност и Мултиетничност у Федерацији, Српска треба да буде свјесна неколико чињеница.
◘ Срба у Федерацији нема више од 45.000.
◘ Дом Народа Федерације БиХ је, у Дејтону, замишљен као дом у коме ће бити Бошњаци и Хрвати. Јер је и Федерација замишљена као Муслиманско – Хрватска.
Срби не треба да полажу било какве наде у тај Дом и треба да се одрекну тих Приручних Срба а да сав нагласак баце на учешће у Власти тамо гдје су већина и гдје их има за изборну детекцију на нивоу Општина и Жупанија.
◘ Вијеће Народа у Републици Српској треба укинути. Јер Српска је Држава Српског Народа. Тако је формулисана у Дејтону. Наметнута Конститутивност свих на цијелом подручју БиХ, од стране Високог Представника, унитаристички је стероид Бошњацима за разградњу Српске.
Хрвати и Бошњаци су вишак у Вијећу Народа. Као и у Влади Српске.
Њихово право представљање је кроз Изборе, број Гласова и број Мандата у Народној Скупштини. Све остало је лажно и неуставно.
◘ Борећи се за Конститутивност по Кантонима и Жупанијама, и у Федерацији, Срби само дају легитимитет вјештачком параконститутивном разарању Српске од стране Бошњака.
*
Кад се све сабере, у Босни и Херцеговини се, на овај, начин, само производе Комшићи.
Који служе за повећање Мржње и Националну Компактизацију.
А Комшић се једном јавља као Трагедија, други, трећи... пут као Фукса.