понедељак, 27. август 2018.


ЕРА МОРИН КОРМАК
ЈЕ НАЈМРАЧНИЈА
АМЕРИЧКА ЕРА У БиХ

Кад пођеш, не клепећи нанулама низ своју омиљену Сарајску Калдрму. Нећемо ни ми пјевати.
Видиш како и ја имам Компромис, ко твој омиљени Џон Вејн, Младен Иванић.
Поред свих Туга које су захватиле БиХ, Мигранти, Избори, најављени долазак Лаврова... објелодањено је да одлази америчка амбасадорка, Морин Кормак.
◘ Мали женски Ешдаун.
◘ Кормак је практиковала амбасадорски посао тако да је власти у Српској сматрала Домороцима из америчког освајања Запада.
◘ Она је представљала САД, овдје, као да су САД нека прашумска државица, Џунџинбутогу, напримјер. По њеном понашању се није могло закључити да је САД демократска, свијетла, напредна и цивилизована земља.
◘ Она је обављала посао као дио нижих канцеларија Стејт Департмента а не као Представник Сједињених Америчких Држава.
◘ Госпођа Сморин је игнорисала легално изабране Власти Републике Српске. На чије Изборе нису утицали Руси као на њене, у њеној Земљи.
◘ Госпођа Кормак, са једним словом вишка, понижавала је Бираче, Грађане и Народ Српске. Својом тезом да њена земља и она настављају сарадњу са њима али не и са Властима. Понижавала и правила их будалама. Јер, они су бирали власт у Српској.
◘ Амамбица је јавно, што њена Администрација увијек ради тајно, подржавала своје играче из Српске, и као Опозицију Српској и као нелегитимне учеснике у Заједничким Институцијама.
◘ Она је увијек наступала у садејству са ОХР. То је био невјероватан противсрпски тандем, олињао и изјаловљен, али досљедан.
◘ Морин Кормак је типичан представник Америчке Лажи & Манипулације у свијету. У САД непримјетна, јер је ситна, код нас примјетна јер смо, у дугом добу, изградили прецизнедетекторе Антисрпства.