среда, 29. новембар 2017.

ИСЛАМСКА ДРЖАВА
ДРИНЕ И НЕРЕТВЕ

ИДНН. На Дрини Удружени Злочиначки Подухват и Геноцид а на Неретви УЗП и Хрватска Окупација.
Тако је БиХ постала једина Држава која не почива на Уставу и вољи својих поданика, већ на Удруженим Злочиначким Подухватима.
Срби, који су, према Хагу, организовали највише УЗП, и прави су експерти за то, нису никада осјетили УЗП на својој кожи. Протви њих се то не пресуђује.
Чак ни у Херцеговини. Гдје су Хрвати УЗП организовали ради етничког чишћења муслимана.
Код Срба је то било Четничко Чишћење. Четници сами отишли.
Ну.
О Пресудби Хрватима на челу са Прлићем, могуће је распредати као о балансу братства и јединства, о посљедици поремећаја у провођењу првобитног плана Распада Југославије који је у БиХ залутао, о покушају стварања Херцег Босне што нигдје није било предвиђено... али је битно шта та Правоснажна Пресуда, правоснажна по Хашкој технологији, значи у ширем простору и дуљем времену.
Угрубо, пресуда Хрватској Шесторци је потврђена, као и првобитна. Значи, Удружени Злочиначки Подухват и учешће Хрватске у Рату у БиХ.
Бошњаци су овим осокољени. Добили су још једног Аресора. Хрватска је кривац. Што се у случају Србије није пресудило у Хагу.
Без обзира, што укупна дјелатност Хашког трибунала не може да се подведе под озбиљно међународно судство и што је то скуп политичких пресуда разних намјена, међусобно потпуно неконзистентан, ово ће у БиХ и окружењу имати далекосежне посљедице.
● Највећу штету претрпиће, или су је добили, муслимани, Бошњаци. Они имају потпуно утемељену подлогу за Пет Вијекова Жртве. Као што су Срби имали Пет Вијекова Косова. То је такав удар на Колективну Свијест да се не може отклонити никаквим економским просперитетом, еуроинтеграцијама, помирењем и заједништвом.
● Мржња у БиХ је добила нови стољетни узлет. Она сада пуца између Хрвата и Бошњака, пошто је одавно пукла између Срба и Бошњака. БиХ постаје географија Сливова Мржње.
● Праворијек Хрватској Шесторци коначно ће Сарајевском Политичком Кругу дати заокружену подлогу за фронтални Унитаризам. Треба очекивати помаму Унитаризма у БиХ.
● Слиједи хомогенизација Хрвата у Држави ХНС. Као и нешто друкчији ангажман Хрватске према БиХ.
● Увлачењем Хрватске у Ратове у БиХ, званичније и одређеније него Србије, што и јесте објективно тако, пошто војска Србије није ушла ни у какав Мркоњић Град, сада се и Србији и Хрватској веже БиХ камен око врата. И оне су трајно увучене у сукобе у БиХ.
Тиме је постигнут други велики Циљ над Балканом, односно, над српско-хрватским простором бивше СФРЈ. Поред темељења Мржње у БиХ, потенцијал нестабилности захвата и Србију и Хрватску.
То отвара могућност лаког владања са стране и немогућност да било која држава или нација изгради своју стабилност, самосталност и просперитет.
Шта очекује Републику Српску.
Тешка борба против Сарајевског Муслиманског Унитаризма. У томе мора држати садашњи ниво савеза са ХНС, не већи. И мора се окренути економским корацима, умјесто да губи вријеме у еуроинтеграцијама које су Сарајеву само изговор да би просперирали муслимански крајеви.
Као што мора, од 2018е елиминисати било какву могућност да неко у Сарајеву учествује на МЕС-у, са луткарском представом Савез За Промјене.