четвртак, 14. септембар 2017.

ЈЕБЕШ БОСНУ
КОЈА
ЕСДЕЕСА НЕМА

Очито је да Хрватска жели да скидање Плоче у Јасеновцу, у Јавности, прекрије форсираним националним залагањем за Пељешки Мост. Као што је очито да Бакир Изетбеговић, противљењем изградњи Пељешког Моста, и стварањем сукоба са Хрватском, жели да за БиХ изнуди од Ердогана један С-400, који ће он купити од Русије.
То тако Мали Ђокица.
За Великог Ђокицу ствари изгледају мало друкчије.
Сарајево себе представља као Босну, као Босну и Херцеговину, као Један Кроз Један а Срби Подбакировци, Срби Есдеесовци, му у томе помажу.
Сукоб са Хрватском је потпуно непотребан.
Прво Пељешки Мост може да постане Мост Побратим између двије Земље. Да се симулатано одржавају Скокови са Старог Моста и Пељешког Моста. А побједници, онда, заједно скачу у Миљацку.
Друго. БиХ се не може борити са Хрватском у ЕУ.
Треће. Пељешки Мост ниђе везе са Сарајевом.
Четврто. Могуће је прокопати тунел испод оног Пељешца. И ко их јебе.
У том сукобу, Бакиру се, дакле, придружио Есдеес. Чак ни Државотворни и Порескосуверени Педепе није.
Мали Ђокица би рекао да је Есдеес натрчао ко Клен на празну удицу а Велики Ђокица би саопштио да им је Бакир опет тутно мали.
Учешћем у Декларацији, усвојеној у Парламенту, гдје се Хратској поставља сва сила услова, само још нема Враћање Табле у Јасеновац, Есдеес директно штети Републици Српској. Граница на Уни сада је још даља а Мост код Градишке још краћи. То Овај дио Републике Српске држи у Изолацији. Али. Јебе се Есдеесу, пошто они имају мало представника у својим страначким органима, са овог подручја, већина њих и не зна гдје је Беч, Загреб, и куд се до иде преко Моста код Градишке.
Тако Есдесеовци Пробосанци Подбакировци праве Сарајеву Државу.
Као и у случају Руског Гаса.
Шаровић, као најбољи Државни Министар, као позната врста Паљанског Клена, упецао се у замку да Српска и Федерација треба да формирају радну групу експерата па да се споразумију колико ће ко да плати тог дуга од стотину и више милиона. За Гас којег је трошило Сарајево. Већином на гријање српских логораша по подрумима.
Сад, дакле, ваља Споразум Страна, који је дејтонска тенологија.
Сад нема Државе Босне, која је континуитет са Кулином, Микулином и Републиком БиХ, и која никада није престајала да постоји, упркос Српском ГАОЗ. Геноциду, Агресији, Окупацији и Злочинима.
И која је, Босна, настала прије Гаса. Који је настао испод Височких Пирамида и, усљед тектонских маневара, преселио се испод Русије. Која нама, нашој Босни, сада продаје наш Гас.
Тако Шаровић помаже сукоб са Русијом.
И од Босне прави Државу.
Русија неће мирно посматрати ту зајебанцију. Нарочито сада када је новчано исплатила Клириншки Дуг. А од тог мирног непосматрања, штету ће имати и Република Српска.
Вријеме Чуда.
Едеес, који у Републици Српској не може да се избори за Дневни Ред, мисли да у Сарајеву може да се избори за Државу Босну.