понедељак, 6. март 2017.

ЕУ
УСПЈЕШНО
НАСТАВЉА РАСПАД
ЈУГОСЛАВИЈЕ –
УНИШТАВА И ПРАЗНИ
ТЕРИТОРИЈЕ

Посјета Федерике Могерини Згариштима Балкана, тебала би да забрине сваког нормалног Политичког, Националног и Економског Самосвјесника.
Њена празњикавост, као што је, уосталом, празњикава и сама Могерини, као Политички Трудбеник ЕУ, има огромно значење са сагледавање постратне и постраспадне ере цијелог простора БСФРЈ. Бивше Социјалистичке Федеративне Републике Југославије.
Али и за предвиђање Будућности.
Оно што је тих двадесетпет година показало, може стати у неколико ставки.
● ЕУ, САД и Морганисти уопште, нису имали никакву жељу за градњом и стварањем. Нових Држава, Нових Нација, Нових Економија, Нових Слобода. Имале су једну једину жељу. Жељу Уништења.  То су успјешно провели, у садејству са овдашњим живљем и Политикоидима.
● Међунационални, међувјерски, па и међукултурални сукоби, тињајући под Братством и Јединством, распирени су и раскрвљени да би даље могли бити распиривани и раскрвљивани.
● Главни циљ је био уништење интегрисаног југословенског економитета. Мада је јевтиније било извући га из социјалистичког јаза, примити СФРЈ у ЕУ па много лакше управљати цијелим простором него данас или сутра.
Што значи да глави циљ није био интегрисање те Територије у ЕУ. А није ни данас. И неће никад ни бити.
● Највећи пратећи циљ је био уништење Српске Нације. Јер је она главна брана стварању много ситних територија којима се лако управља.
*
Шта је на ствари сада.
● Даље Могеринисање овог подручја. Бацање шарених лажа о напретку. Сви напредују ка ЕУ. Само се Амел Тука повриједио. Али, стићи ће он нас.
Та прича о напретку треба да нас завара. То је куповање времена за друге тачке које наводим.
● Даље узимање тржишта од стране ЕУ. Што није напредак већ је уништавање и покоравање Територије.
● Даље уништавање економије и егзистенције. Сада се већ дошло и до уништења вимена.
● Тиха, константна, подршка исељавању радно способног становништва у ЕУ. Нико се не запита како петочлана породица, домаћица и грађевинац са троје дјечице добија боравишну и радну дозволу без проблема и чекања.
● Убијање било какве самосталности, самосвојности и форисрање оних који су за ЕУ и Нато Пакт. Антиреферендумизам, Антиентитетизам.
● Одржавање Пукотина Балкана. У БиХ их има двије. Међуентитетска линија и Пукотина између Хрвата и Бошњака у Федерацији. Клиновање Пукотине Сарајево – Београд. Пукотина Војводина. Пукотина Југ Србије. Пукотина Санџак. Пукотина Север Косова. Пукотина између Шиптара и Македнаца. Црна Гора има двије Путкотине. Црногорци – Срби и Црна Гора – Шиптари.
Јасно је да је број комбинација за онај шаховски компјутер.
*
Шта се може очекивати.
● Даља економска пропаст и задуживање ових Простора. Простора, пошто је све теже говорити о Државама.
● Живаљско пражњење ових Простора.
● Прелазак земљишта и вода, на разне начине, у власништво Туђина.
● Попуњавање овог простора Мигрантима. А то значи Исламом.
Тако ће ЕУ, и без формалног пријема ових Простора у ЕУ, имати један ћумез за уљезе. А овдје никада више неће бити здравих Нација, Вјере и Националних Држава.
*
Говорим о овом вијеку.
Али, Рационални Национализам је, Србима, потребан одмах.