уторак, 7. фебруар 2017.

ТЕМЕЉНА,
ИНСТРУИСАНА,
ПОГРЕШКА САРАЈЕВА -
ОНИ И У ЏАМИЈИ
ВИДЕ СРБИЈУ

Бакир Изетбеговић, раскрилио се на двије стране у Сарајском Ослобођењу, пошто је, вјероватно, у задњи час отказао неки Србин из Савеза За Промјене, и саопштио да Судови треба да одреде шта је и како је и да Правда треба да завлада Босном и Херцеговином и да нико против тога не би требао да има било шта. А ми, мирно да се бавимо Политиком.
Бакир Изетбеговић нама поручује, оно што је онај Судија Ебусуд рекао Сулејману Велепичанственом. Нека Ибрахима убију кад ти будеш спавао. Тако ће на снази остати твоје обећање да ти јамчиш за живот Ибрахимов.
Нека Србе и Српску убије Суд. Док ја спавам. А Себија ода на прстима.
Ако не почнем да се смијем на ту Бакирову позивку на Правду, јер Бошњачко Политичко Вођство, у свим временима, од почетака Распада СФРЈ, и у свим саставима, имало је таквих обмана за сокаке и сиротињу рају, јер је имало толико лажи и неодржаних обећања, не сокацима, већ меридијанима, јер никад није имало Политику нити се неког њеног надомјестка држало, морам констатовати
● Правда, о којој говори Бакир Изетбеговић, уперена је искључиво против Срба, Српске и Србије.
● Бакир Изетбеговић наставља предраспадну матрицу Опште Вјечне Кривице Срба. Јер је то унапријед припремљен пројект. Прије него је набављен и један шверцовани метак за Ратове Братства Јединства, почела је сатанизација, и самосатанизација, Срба.
● Окривљавање Србије за Агресију и Геноцид исти је тај једносмјерни сокак БПК. Само што он у овом времену не води никуда.
● Правду, у Историји, на Земљи и на Небу, не установљавају Судови. Тако Судови и не установљавају Геноцид. Којег Бакир и БПК настоје искористити, једном, лажно, пресуђеног у Хагу, за стријељање Ратних Заробљеника у Сребреници, као Геноцид који се развлачи ко кора за бурек. Па да је мало развучемо и на Србију.
*
Бакир Изетбеговић и БПК, мимо Историографије, која ће једном, у некој фусноти, јер ово није важно подручје, нити су то важни догађаји, установити другачије, за све несреће БиХ, њихове БиХ, окривљује Србе и Србију. За то им је потребан тај Аргумент Агресија и Геноцид. Јер, ви Срби, овдје не постојите, нисте постојали, а и што вас је, то вас је дошло из Србије и правило Геноциде.
Несрећа Босне и Херцеговине, пак, несрећа Распада, несрећа бујања и узгоја њене старе, прастаре, Мржње, несрећа текућег и изгледног Распада, несрећа немогућности Суживота, није вјетром ни камом донешена из Србије.
Она је почела, и никад се неће зауставити, међународним признањем, Хрватске.
Тада је судбина БиХ запечаћена.
Тада је у њој омогућен прави грађански, вјерски и национални Рат.
Признање БиХ и та интернационална онанисања муслиманима, одустајање од Лисабона, њиховим разним ратним руководствима, без заштитне кожице, тек су подјаривали ту ватру и чинили је.
Биле су то бамије у врелу крв.
Сад, господо и бегови, Бакире и уважени чланови БПК, кусајте. Кад вам је загорило.