четвртак, 5. јануар 2017.

СВЕ ШТО ЈЕ
ЗАЈЕДНИЧКО,
НИЈЕ ТВОЈЕ
И МОЖЕ ДА СЕ
ОКРЕНЕ ПРОТИВ ТЕБЕ

Бошњачки Политички Круг убједљиво је најглупљи у погледу Националне Политике, Природе и Друштва, Територијалне Обмане и Домаћинства.
Он је, то муслиманско политичко, паравојно, вјерско и лоповско вођство, насјео на пратеће синтагме Распада СФРЈ и Уништавања Срба, схвативши, на примјеру Хрватске, да је стварни и поштени циљ свега Независност Муслиманске Државе Босне. И да је протјеривање Срба преко Дрине легитиман геостратешки циљ.
Нису схватили да прошловјековна граница Свијетова иде баш кроз ту Босну Усрану. Да је граница Запада и Истока обиљежена Зимским Олимпијадама.
Па им је зинула гујица на ту НМДБ.
БПК је, у корист те своје илузије промовисао дегенерацију Дејтонског споразума и генетску модификацију Устава БиХ. Па су настали или су присвојени Уставни Суд, Тужилаштво, Суд БиХ, Бехателевизија, Један Рачун ПДВ, СИПА, Гранична Служба, Оружане Снаге БиХ...
Ну.
Сваки од тих поменутих, и непоменутих, пунктова, учинио је више за рушење БиХ, о Босни да и не говорим, него што су учинили Хрвати и Срби, који је нису прихватали од почетка.
БПК није схватио да је СФРЈ опстајала док је постојала Сила. Сила Геополитике. Сила Војна. Сила Полиције и Служби. Сила Идеологије и Партије. Па и Сила Економије.
Чим је једна од тих Сила почела да храмље, ампутиране су све.
БиХ, и Босна, Бошњачки Политички Круг, Вјерска Исламска Држава, као крајњи концепт и циљ, немају ни једну от тих Сила СФРЈ.
А ове приручне, на ПЗТ, Привремено Заузетој Територији, у вјештачком и непријатељском окружењу, без објективне и природне облоге и подлоге, по природи, претварају се у деструктора. На начин редукованог мотора. Кога не можеш искључити а није га могуће ни зауставити и укочити.
Та спора дробљавнина и мрвљење БиХ, стиже, све убрзаније, на наплату. Нешто је број обртаја убрзао и Трамп. И БПК му треба бити захвалан.
Што се БиХ спорије дроби и мрви, цијена коју плаћају Муслимани све је већа и већа.
Сарајеву би највише одговарало да се БиХ брзо распадне. И мирно.
Не кажем да би му годило. Али ди добри људи Муслимани, одахнули и од Илузије Босне, и од Срба, и од Хрвата, а и, богами, од Бакира и његове Чадор Свите.
Како то на дјелу изгледа види се на примјеру ОС БиХ и сарајске забране да учествују на свечаностима Деветог Јануара у Бањалуци.
Чим их је Бакир и БПК употријебио као Босанску Институцију, отишло је све у Пизду Матерну.
ОС БиХ су се окренуле против БиХ.
А да нису ни пушку репетирале.
Ту филозофску и антифилозофску поставку БиХ, БПК, Бакир и Бошњачко Вођство уопште, неће никада схватити.
И зато Република Српска и ово, данас, као и сваког другог божијег дана, треба да искористи за Корак Самосталаности.
Ко не схвата Националну Филозофију, никад неће имати Државу.