субота, 12. септембар 2015.

МАЂАРСКА
САМА У БОРБИ
ПРОТИВ
ИЗБЈЕГЛИЦА

Откад се прича о подизању мађарске ограде према Србији.
Што значи да је Мађарска, иначе нешто непозната по обавјештајним и другим софистицираним дјелатноћама, одавно знала за Талас избјеглица са Блистока и да је он добро планиран и пројектован.
То подизање ограде према Србији, симболично је васкрснуће Берлинског Зида. Мало су се само промијенили глумци, статисти и расвјета. И покоја страна свијета.
То је, такође, симболичан крах политике свијета без државних граница.
Ако држава не постави Границу, поставиће је Велики Тоталитарни Брат.
Али то, онда, више није граница, то је Тор.
Сада је Орбан најавио и ново законодавство на основу којег ће се хапсити избјеглице. И, вјероватно, депортовати у неку земљу поријекла или у њено сусједство.
Овако организована најезда Избјеглица преко Балкана и у Европу, није хуманитарни проблем.
То је пројект који је смишљен како би се даље разарао туземни правни и политички систем, како би се даље урушило Међународно Право, оно што је од њега остало, и како би се даље девастирао суверенитет Држава Нација.
Тај пројект не води нужно Америка, САД.
Вјероватније је да З&ФТ, Збигњев и Финансијерски Територијалисти користе САД да би остварили своје циљеве који ће процвјетати за двадесет, тридесет година. Сада нису баш у видљивој сфери спектра.
Стога Мађарска реагује тако.
Мађарска, кроз историју, има мало већи осјећај за НДД Сферу од околних и класичнх европских земаља.
Стога ни појава Орбана и његово отпор тоталитарном еуропејству, није случајан.
З&ФТ је успио да сруши међународне релације у сваком погледу. Уједињене нације. Хуманитарне акције. Суверенитет који је темељ Међународних Односа.
Мађарска, Србија, Македонија и Грчка, па и цијела ЕУ, само су Депоније отпада тих њихових активнсти.
Иза њих остају Људи Отпад који нису ни за рециклажу. Они, З&ФТ, Запад и Америка, уништавају људе до мјере неповратка и неопоравка.
Логично би било, чак и кад се организју дивљи ратови, као што их организује З&ФТ и З&А, да се у сусједним земљама организује прихват изјеглица. Да се средства издвоје за то. Да се покрене међународна акција за помоћ у храни, ћебадима и то.
Умјесто тога, организује се најнехуманије растјеривање људи.
Њих се користи као деструктивну силу у ЕУ и околном придржављу.
Није чудо што Њемачка, која је примила милионе разних недојчландских људи у протеклих четрдесет, педесет, година, не показује исти ентузијазам као прије.
Стога су Орбан и Мађарска у праву када иду на  хапшење. Несретним људима се мора послати сигнал да не крећу у авантуру уништавања свог и живота будућих генерација.

Јер, и кад стигну тамо гдје их шаљу, тамо их не чека нико и ништа.