понедељак, 14. јул 2014.

3096.
И, НАРАВНО, ЏЕЈ

Да ли је ико озбиљан мислио да су Босић и Есдеес могли да се одупру насртајима Иванића.
Оног тренутка када је Босиљак Пробосић изјавио да има Мисију да сруши Додика и Режим, било је јасно да је цијели тај Брабоњаријум, од Прдоњка до Босића Премијера, инострани пројект тајних служби и јавних амбасада. Само се Шаћир Филандра излануо без опреза. Јер цијелом Сарајеву је речено, стрпте се стрпе бивши четници, сад ћемо у Републици Српској инсталирати Пробосанске Снаге. Калајишемо, тако, након сто десет година, поново Босанску Нацију.
У том пројекту, није најбитнији Пробосић, као што ситничићи медија, Балегаријум & Балетанијум и Беентеве, мисле и промовишу.
Иванић је најбитнији. Он је стожер. Он је Џеј. Којег неки Бора Чорба, читај Збигњев, може да тури, може да извади. Кад оће. У песму и из песме, мислим.
Стога је Босиоку Пробосићу и речено. Не кандидуј се ни за Предсједника Републике. Ни за Члана П. Ти, инежеру Хусо, само нахрани псе и ништа не дирај.
Кандидатура Иванића знак је да су Промјене узеле маха. Да је илегални инострани сценарио поклопио Републику Српску. Да је инжењеријски пројект завршен. Да се креће у реализацију.
Хлебински Генералићи, такође, мисле да ће Тадић, са рејтингом, повућчи Иванића. Истина је да ће Иванић повући Тадића. Па Огњен неће побиједити.
Заваравање са сто хиљада муслиманских гласова које је Илегални Инострани Сценарио, ИЛИНОС, обезбиједио у старту за Иванића, довешће неке Србенде из тог Савеза За Промјене у такву националну балегу о којој ће се причати још много година пошто одапне и посљедња Аника из тог Савеза.