уторак, 10. јун 2014.

2983.
ГРАЂАНИ БиХ
ПОКАЗАЛИ
ДА ИГРАЈУ БОЉЕ
ОД ЏЕКЕ

Кад су прошле водне и муљне поплаве, на земљу босанскохерцеговачку, сарајску, спустиле су се поплаве нових лажи о БиХ. О Босни. МЈЈ.
Лагумџија се однекуд нашао у Уједињеним Нацијама и тамо лансирао лаж да су Грађани БиХ показали да су истински уједињени Народ БиХ. А неки Бајтал, овдје, изјавио је исто лаж Грађани су показали да овдје идеологија мржње и подјела не функционише.
Обрен Петровић је потписао тајни Споразум о уједињењу са општином Добој Исток. Споразум ће се објавити кад се заврши Свјетско првенство у Бразилу. А Един Џеко је промијенио име и вјеру и сада се зове Александар Никодијевић. Све то под емотивним налетом грађанске идеологију у складу са којом је он дјеци рекао да није важно ко су и како се зову.
Управо се репрезентација БиХ у Бразилу користи као амалгам који ће, након поплава потпуно зацементирати Уједињење БиХ у Босну.
Како су хрватски Хрвати глупи. Њихова репрезентација исто у Бразилу а они то не могу да искористе да уједине и један обични Есдепе.
Сада је у медијима општа помама да се пронађе неко ко је Грађанин, говорим о Републици Српској, и ко ће навијати за БиХ.  
Људи овдје могу само из зајебанције навијати за БиХ. Или ако је потребно да изнервирају жену па да излети из куће коногомшутнута. А онда се Он, на миру, ухвати клипаче и преноса.
Лажна је земља Босна. Да простиш. А из лажне земље ништа ти лијепо не може отићи. Лажна је земља Босна. Земља Комшића и Лажних Комшија. Земља у којој се Копање залажу за Нато. У којој Инцко игра Калаја. У којој сав Сребреник пјева на србијанском Пинку. У којој Лажгумџија иде у Уједињене нације да збори о тој Земљи, да простиш. А позван је да збори о њој колико и Дамјанов Зеленко.
И он се више борио за БиХ од Лагумџије.