петак, 5. јул 2013.

2191.
БУДЕ СЕ
ИВАНИЋ И ВУЧУРЕВИЋ,
ЛАЖИТЕЉСКА МИСИЦА
И ПРВА ПРАТИЉА
 

Српски Педеваш и Требињски Шенлучар.
Грчевита борба траје.
Странаца, да Иванића инсталирају за Лидера Опозиције у Републици Српској и Лакеја у Сарајеву, и тако понизе Есдеес и Босића, који би требали, опет, да буду слугулизице, или гузулазице, потпорањ, Мисионарској Политици Иванића и Празног Педепеа. Нешто као у првом Иванићевом Обраћању Србима и Обрезивању у Сарајеву. Нешто као остали у садашњој Лагумџијиној Ф Авантури.
И Иванићевих Ујгура да се повежу са Вучићем и Николићем, да им они помогну да се Овдје нађе Наш Вучић. Па да апси, бре, а ми да ушетамо на Белом Коњу. Ушетамо на власт.
Данас, видим Сарајски Мехдији пуни Педепоаваца. Иванић у Ослободитељењу, код Катанице, а Вучуревић у Слободнобосниљу. Удјенули га у Смиље и Авдиље.
Претходно је Иванић изјавио да га није страх ићи у Сарајево. А што би га био страх. Кад је имао храбрости продати банку за један еуро, предати Бирач онима који се у глиницу разумију као и он, отргнути се од слатке власти са Есенесдеом само зато што је Страна Инсталатура то захтијевала, дати Сарајеву Све Порезе и чакшире, што не би смио отићи у Сарајево. Сарајево је Младеново, Младен је Сарајевски.
Сада и Вучуревић креће стопама Вође Демократског Прогреса. Био у Сарајеву. На извору, СТЈ. Он је десно крило, Вођа Требињског Прогреса. Требињски Градоначелник. Додик му, власт, прво уложио милионе у Требиње, па Требиње прогласио Градом, па онда му Будалаши омогућили да буде изабран. Наши и о онај Тукановић. Тек сада се види колико је Тукановић помогао Вучуревићу. Од два Будалаша, Требињци изабрали горег. Не знам шта бих им рекао.
Вучуревић је најновији Иванићев лажов.
Не само због чињенице да лаже да је Николића у Требињу дочекало десет хиљада људи. Сигурно мисли да он, Вучуревић, вриједи као 9.600 обничних. Него и због тога што је постао експерт за Додиков криминал у Београду. Прича се, каже Вучуревић.
Његов Велики Вођа, пак, лаже у Ослободитељењу како је до 2006. све било мед и млијеко. Основане су, каже Иванић бројне институције. Мисли на Државне. Од стандарда у ветеринарству па до бонтона државних свиленбуба. Није поменуо Један Порезни Рачун. Мало га срамота. А онда, вели, све је стало.
Само што, сирома, не каже да ће све кренути кад ме метнете у седло. Или сепет, свеједно.