петак, 15. март 2013.


NADNASLOV, NAKNADNO: Pustite ga, neće Hrvatska riješiti taj problem hapšenjem jedne budale, koja je trebala za mnogo kriminalnije stvari da bude uhićena.
2012.
OTKUD
SRBIN,
MMJ

Indeksov Sport.hr prenosi riječi MMA borca, znakovitog, rjekogolog i nespoznatljivog nogometajkuna Zdravka Mamića, kome su i ime i prezime sterilisano i vakumirano hrvatski, hrvatstveni i hrvatstvujući, o napadu na izvjesnog ministra u Vladi Hrvatske, neizvjesnog Željka Jovanovića. Koji je Srbin. I koji, sljedstveno, mrzi sve što počinje sa Hrvatski. Mada u Hrvatskoj ništa i ne počinje bez Hrvatski. Mada su zato krivi Srbi i Slobodan, JIO. Mada ne svi, već Konglomerat Slobodni Srbi.
Ko ne zna MMAmića neće nikada znati šta se sve rodi kad se rodi Država.
Tako da njegova izjava o Srbima, ili o bilo čemu, spada u kategoriju uobičajenog divljaštva koje se kreće u granicama dozvoljene količine aflatoksina.
Što se, pak, dotičnog Srbina tiče, mada i to od Mamića ne treba uzeti zdravko za gotovo, postavljaju se dva pitanja.
Prvo. Šta će Srbin u Vladi Hrvatske. Osim kao Ukras. A situacija je, koliko vidim, povijesna i nema mjesta za ukrase i urese.
Drugo. Svaka čast urednicima Sport.hr ali ne vidim da je neka vijest ujesti Srbina u Hrvatskoj. Vijest kad Srbin ujede nekoga. Pošto su rijetkozvjerje.
Obnavljam svoju staru tezu. Raspali smo se. Hrvata više nema, osim na jednom mjestu. Niti Srba. Svako je samo svoja stvar. Nema potrebe popovati sada Hrvatima o Srbima niti Srbima o Četnicima. Npr.
Mamić govori ono što svi misle. I govore. Samo mediji ne prenose.