петак, 29. јануар 2021.

 

НОРМАЛНО ЈЕ ДА
БАЛО ГРАДОНАЧЕЛНИК НЕ ЗНА
А НОРМАЛНО ЈЕ И ДА БАЊАЛУЧАНИ
НЕ ЗНАЈУ КОГА СУ БИРАЛИ

 
У таквој ситуацији, судбина Народа Српског, не смијеши нам се баш.
У Југославији су сви полетили да је руше, из разних разлога. Али нико од Народа и Народности, није знао шта је Демократија. Шта је Слобода. Због које су рушили Југославију.
Да су знали, никад не би ишли убудале.
Србијци, дакле, Срби и Србијанци, да су знали, никад не би бирали Вучића.
Бирачи Бањалуке, бирачи Анархистичног Аналфабете, јевтиног приградског Кикиреза, чији је родитељ а и фамилија, дошла до пара и моћи на разне начине, као и већина Парајлија, не знају зашта су гласали.
И неће никад сазнати.
Тако да су они срећнији од Народа и Народности Југославије и Србијаца Срба.
Мада ја нисам срећан. Јер, мислим да би они опет гласали за неку Прилуду. Гласали су за Говедарицу, за Драшка, и опет ће ако буде несреће.
Анархистични Аналфабет је, гостујући у програму Вучићеве Јоване, рекао да је Београд његова Пријестолница а да он никад није ништа рекао против Републике БиХ.
Чак је и политички глупој Јовани било нејасно да му је Београд Пријестолница па је закључила да не признаје БиХ, и додатно га питала.
Ну. Он никад није ништа рекао против Републике БиХ.
Република БиХ је предратна Босна и Херцеговина. Не Социјалистичка Република Бих, већ Исламска Репубике БиХ. Република Босна и Херцеговина је БиХ чија је војска Једновјерска Армија БиХ. Гарнирана са Муџахединима, Свјетским Терористима. Преддејтонска БиХ, без Републике Српске, без Хрватско-муслиманске Федерације. Без Кантона и Жупанија. Са узурпационим вођством Алије Паше Изтебеговића, кога ће наслиједити његов син Бакир Паша Изетбеговића и коме ће Жељко Комшић бити Ибрахим Паргали. Република БиХ је полигон за једновјерску Џамахирију. То је она БиХ за коју је Алија жртвовао Мир и Сто Хиљада Живота.
Република БиХ је и данас циљ муслиманског Вођства, вјерског, четверопрсташког, младобосанског, ћаршисјког, отоманског, мрачног, фашистоидног.
Сутра би, кад би могли, за Републику БиХ, дали све Србе и све Хрвате.
Бирачи, дабоме не морају да знају све ово.
Нису, многи знали ни када је на сцени била та Република БиХ.
Данас, не знају поготову.
Јер је састав, слојност, Бирача Драшка Станивуковића, таква каква је. Огроман број  људи је гласао за њега јер је нпр чуо да ће вожња аутобусом да буде бесплатна. А, при томе, мјесечно се трипут вози аутобусом.
Он је изданак неартикулисане Фејсбук Генерације која није састављена само од Младих, који су, по природи, политички необавијештени. Ту су читави корони оних који у Фејсбуку виде могућност, лажне, социјалне потврде и изласка из објективне анонимности, незнања и незначења.
Ну.
Политичка Сцена Републике Српске, њена Политичка Артикулација, неквалитетна је за елементарно обавјштавање Бирача и Јавности о битним реперима и међашима свих националних политика у БиХ, свих циљева Запада, свих могућих Циљева Српске Политике у БиХ и о свим битним конструктима Републике Српске.
Поред непрестаног наметања небитних тема, чиме влада Запад и чиме руши Национално Биће и Националну Државу, мора се наћи начина да се јавно категоризују сва зла.
Без обзира колико то кошта.
Мора се рећи да је жељена Република БиХ Нови Јасеновац Срба.
Мора се непрестано понављати. И то. Понављање Ставова, једна је од суштина политичке технологије. Понављати и да је Запад против Срба и Српске. Да је Запад за уништење Срба и Српске. Да су у муслиманима Сарајева, нашли Ханџар Дивизију. Да је нападнуто Хришћанство. Да је Српска Светиња, већа од свих. Јер омогућује Опстанак...
Иначе ће Бирачи, који нису одговорни даље од Избора и гласања, јер је Вођство одговорно, наизабирати разних Станивуковића који ће нас одвести директно у Пропаст.
Сад, Бањалука може да кука.
Бањакука.
Само, да не закука цијела Република Српска.

Нема коментара: