понедељак, 7. јул 2014.

3073.
ИВАНИЋ И БОСИЋ
КО ДУДЕК И РЕГИЦА

Када су у Гостилници, наивног добричину Дудека питали да ли је Регица, његова жена, прве брачне ноћи била невина, сирома Дудек је одговорио Неки веле да је а неки да није.
Таква ситуација је сада и са најпознатијом Политичком Ванбрачном Заједницом у Републици Српској. Убијте ме ако Босић и Иванић знају ко је невин након тог бесконачног и још незавршеног секса. Та Каринготновска Пантљичара могла би резултовати и чињеницом да је, напримјер, Босић Иванићу тетка, да је Иванић Босићу Дјед или да је Босић себи ујна а Иванићу ујак.
Мислим, ујак јебе ујну. А сестрић Га. Их.
Најновији пресовски обрат у коме је Есдеес оставио празно мјесто Члана П за остатак остатака СаЗаПа, мада је примјереније Сатрап, Савез за траљаве промјене, говори о великој екстерној снази Сестрића.
Сестрић Иванић је важна карика у композиту власти у Насеобини. Ако буде Члан П, онда ће увијек бити вишка муслимана у Предсједништву. Савјет Министара ће имати Предсједавајућег муслимана, са министром иностраних послова муслиманом, ко јебе Србе што нису искористили свој ред већ дали Лагумџији, мада разумијем да нису смјели да дају Ани Тришић, па ће се Предсједништво претворити у извршни орган, што по Уставу и јест, а Савјет Министара је само трочлана радна група, те једном одлуком, о приједлогу астрономског државног буџета, унитаризовати БиХ успјешније од Ешдауна, Силајџића и Јована Дивјака заједно.
И оде маст упропаст.
По борби и елану, а и прљавштини, које Сестрић Иванић показује, испоставља се да је он дугомандатни чучавац у Републици Српској.
Чучи и чека прилику.
Коју му сада пружа Босић.
Да да ли је у знању или не знању, не пере га. Као што ни Регици није помогло то о невиности или виности у првој брачној ноћи. Послије је на Регицу скакало и оно што скаче и оно што не одскаче.